Кошик
842 відгуків
Добро Пожаловать! Расценки на доставку и график работыздесь
УкраїнаОдеська областьОдеса
+380 68 679-32-27
+380686793227
+380731544707
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Интернет-магазин "Your smile"
Кошик
Долмер - пристрій для завертання голубців і долми, фото 2
Долмер - пристрій для завертання голубців і долми, фото 3
Долмер - пристрій для завертання голубців і долми, фото 2
Долмер - пристрій для завертання голубців і долми, фото 2
Долмер - пристрій для завертання голубців і долми, фото 3
  • Долмер - пристрій для завертання голубців і долми, фото 2
  • Долмер - пристрій для завертання голубців і долми, фото 3
  • Долмер - пристрій для завертання голубців і долми, фото 4
  • Долмер - пристрій для завертання голубців і долми, фото 5
Опис
Інформація для замовлення

Наш інтернет магазин представляє товар "Долмер" з написами на стрічці,у багатьох місцях Ви можете потрапити на підробку На якій немає такої написи,як показано на останньому фото.(будьте обережні)

Пристрій DOLMER, призначене для загортання кулінарних виробів. Цей пристрій розроблено фірмою «АКСАР» і запроваджено у масове виробництво. DOLMER розроблявся з метою полегшення праці, скорочення часу і поліпшення якості кінцевого продукту. DOLMER можна використовувати в домашніх умовах, в кафе і ресторанах, в невеликих виробничих цехах. DOLMER не вимагає особливих навичок експлуатації та знань, безпечний у використанні. Буквально через кілька спроб, дотримуючись правила, описані нижче, Ви вже будете з спритністю загортати долму, голубці високої якості.

Перед установкою DOLMER-а на робочу поверхню, зволожте стрічку. Протріть вологою ганчіркою робочу поверхню, на яку буде встановлено DOLMER . Після установки DOLMER-а, відведіть каретку у вихідне положення.

1. Покладіть підготовлений виноградний лист глянсовою стороною до стрічки поверх пристрої так, щоб початок листа лежало на верхній кромці каретки стеблинкою до верху (рис 1), а інша велика частина, на самому пристрої.

рис. 1

 

Покладіть чайною ложкою необхідну кількість фаршу (рис. 2) на кромку листа, акуратно втираючи всі разом у віконечко під стрічкою. Початкова частина листа разом з фаршем і стрічкою повинна повністю вкластися у віконечко, а більша частина ― залишитися на робочій поверхні DOLMER ― а (рис. 2). Помилково,коли фарш або іншу начинку вкладають в середину листа, фарш повинен лежати на краю листа в спеціальному поглибленні, це дуже важливо для нормальної роботи DOLMER -а(як показано на малюнку,це дуже важливо 2.) Таким чином, у Вас вийде щільно загорнутий,правильної, циліндричної форми продукт.

рис. 2

 

2. У задній торцевій частині пристрою є регулювальна планка з закріпленою на ній стрічкою (рис.3), переставляючи яку пазам «L», великий діаметр; «M» -середній діаметр; і « S» маленький діаметр, Ви маєте можливість отримувати продутий різного діаметра.

рис. 3

 

3. Однією рукою притримуючи пристрій за основу, а іншою рукою тримаючи ручку каретки, плавно просувайте каретку вперед до упору (рис. 3,4). В процесі просування каретки автоматично формується продукт ідеальної циліндричної форми, який самостійно переміщується в приймальний лоток, звідки викладається в каструлю.

рис. 4

 

Для отримання продукту великого діаметру, необхідно підібрати найбільш великі листи, кількість фаршу, чайна ложка з верхом, а регулювальну планку на позначку «L». Для середнього діаметра чайна ложка фаршу без верху, листи середні, планку на позначку «M» . Для маленького розміру, планку на позначку «S», трохи більше половини чайної ложки фаршу і найменші листи. Якщо Ви поклали більше фаршу, ніж потрібно, то просування каретки буде утруднено, з-під стрічки буде виштовхуватися зайвий фарш. При цьому великих зусиль докладати не потрібно ― цим Ви можете пошкодити пристрій, просто відведіть назад каретку і приберіть зайве кількість. А в тому випадку, якщо Ви не доповіли фарш, кінцевий продукт буде сформований слабо і не буде самостійно поміщатися в приймальний лоток. У цьому випадку притримайте однією рукою каретку, а інший натисніть на стрічку і продукт сам випаде на приймальний лоток. На наступному процесі Вам необхідно відкоригувати кількість фаршу, начинки для даного розміру. В процесі експлуатації Ви дуже швидко пристосуватися до DOLMER – у.

Після експлуатації DOLMER необхідно промити. Для цього необхідно видалити стрічку з пристрою наступним чином.Переверніть DOLMER у місцях кріплення планки, в передній і в частинах за нею, з стрічкою видно два виступи. Просто на них натисніть планки і разом з стрічкою вийдуть з кріплення.Не треба тягнути за стрічку,це не правильно. Після, одну з планок під кутом витягніть з-під ролика і все,стрічку можете мити окремо. А на практиці, Ви можете промити сам пристрій разом з стрічкою, використовуючи невелику кількість миючого засобу, або помістити його в посудомийну машину. DOLMER не потребує особливих умов зберігання та обслуговування. Після як промили і висушили,покладіть у фірмову упаковку і відкладіть до наступного його використання.

 

Млинці з сиром, виготовлені на "Dolmer"

Рулетики зі смажених баклажанів, виготовлені на "Dolmer"

Рулетики з лаваша, виготовлені на "Dolmer"

Долма з виноградного листя, виготовлена на "Dolmer"

Голубці з пекінської капусти, виготовлені на "Dolmer"

Рулетики з шинки, виготовлені на "Dolmer"

Асорті від "Dolmer"!

Рекомендації по виноградного листу

Якщо виноградні листя свіжі, молоді ― їх просто потрібно обдати окропом, або злегка прокип'ятити. А якщо Ви купили солоні або мариновані виноградні листя, то перед використанням їх слід промити в холодній проточній воді протягом десяти хвилин, потім прокип'ятити кілька хвилин для надання їм еластичності. Відсортувати за розмірами, розправити складки і видалити стеблинки. Відповідно розміром листя встановіть планку регулювання розміру продукту (рис.3). Якщо попалися дуже маленькі листя, їх можна поєднати, помістити на робочу частину один аркуш, потім наступним листом накрити перший і покласти фарш, як описано вище. В результаті Ви отримаєте такий же продукт ідеальної форми, як і з великими листками. Те ж саме можна зробити з рваними і некондиційними листям, поклавши їх один на одного, приблизно сформувавши за розмірами цілий аркуш, а інше за Вас зробить DOLMER.

Рекомендації з капустяного листа

Особливої уваги вимагає підбір капусти для використання в DOLMER-тобто Більше підходять літні сорти білокачанної капусти з тонкими і великими листками.Але краще всього для загортання голубців на DOLMER-е, підходять листя Пекінської капусти. Відступаєте від верху 12-15 сантиметрів і скибочку верхню частину Пекінської капусти.Листя капусти повинні бути м'якими, тонкими, без прожилок і складок. Для додання еластичності листям,перед використанням необхідно обдати окропом або помістити листя в мікрохвильову піч на кілька хвилин. Регулювальну планку необхідно встановити в положення «M», на максимальну довжину стрічки.Частину, що залишилася від Пекінської капусти Ви можете використовувати для приготування салату.

                   Фірмовий рецепт долми Вам у подарунок!

Для приготування долми вам потрібно:

- 500 гр фаршу (баранина або свинина + яловичина);

- 2 цибулини;

- 3 ст. л рису;

- зелень;

- виноградне листя;

- м'ясний бульйон.

Для сметанного соусу потрібно:

- 250 гр сметани;(можна використовувати замість сметани мацоні)

- 3 зубчики часнику;

- трохи зелені кропу, петрушки, кінзи, базиліка;

- сіль, перець за смаком.

Рецепт долми:

1. Рис залити окропом.

2. Нарізати зелень і цибулю. Перемішати з фаршем і рисом. Поолить і поперчити

3. У каструлю викласти виноградне листя

4. Взяти виноградний лист, накласти на DOLMER, чайною ложкою покласти фарш на лист, заштовхнути всередину і просунути каретку вперед. Готову долму перекласти в каструлю.

5. На дно каструлі покласти кілька виноградних листків і укласти на них долму.

6. Зверху накрити виноградним листям. Додати трохи бульйону так, щоб він покрив виноградне листя. Кілька скибочок айви, покладених зверху, додадуть страві відмінний смак і аромат.
7. Зверху прикрити тарілкою, щоб долма не спливала під час варіння. Тушкувати на повільному вогні близько 20-30 хвилин.

8. Соус для долми: видавити часник і дрібно нарізати зелень. Змішати все із сметаною або з мацоні .

Долма і соус зі сметаною (мацоні) готові! Приємного Вам апетиту!

Дане пристрій відпускається без гумових ніжок( уцінка)

  • Ціна: 122 грн.