Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Пом'якшувач м'яса - тендерайзер голчастого типу.
Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Опис ручного тендерайзера:
Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Опис ручного тендерайзера:
- Головним призначенням тендерайзера це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно зкономит час роботи кухаря.
- Важливим достоїнством тендерайзера є те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
- Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки . Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.
- Тендерайзер легко миється.
- Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 40 %.
- Тендерайзер ручної підходить для нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
- Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі.
- Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
- Додайте м'ясо на обробній дошці з дерева або пластику.
- Відбийте м'ясо з допомогою інструменту до отримання потрібного результату.
- Уникайте попадання лез на кістки.
- Великі шматки м'яса слід відбивати з двох сторін.
- В процесі відбивання можна додати спеції. Леза інструменту введуть їх усередину м'яса.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Довжина | 188 мм |
Матеріал робочої частини | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Пластик |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Ширина | 51 мм |
Користувацькі характеристики | |
Кількість лез | 24 |
Колір | Білий |
- Ціна: 82 ₴