Церемонія розрізання молодятами весільного торта – ключова подія весільного банкету. Гості та родичі обов'язково захочуть зафіксувати цей момент, тому дизайн ножа і лопатки має велике значення. Прилади для торта краще всього підбирати в одному стилі з декором банкетного залу або весілля. При дотриманні цих умов, розрізання солодкого частування обов'язково запам'ятається молодятам і гостям!
В наявності прилади для торта без декору і прилади з декором нейтрального білого кольору.
З допомогою ножа і лопатки "Весільні" прозорі ручки наречений і наречена зможуть без праці красиво нарізати і розкласти весільний торт. Прилади для торта прикрасять ваш найщасливіший день і будуть вишукано виглядати на весільних фотографіях.
На даних приладах можна зробити унікальну гравіювання( напис).
Набір для розрізання весільного торта ніж і лопатка.
Набір для розрізання торта: ніж+ лопатка Довжина ножа (з ручкою): 33см
Довжина лопатки (з ручкою): 26,5 см
Ручка виконана з прозорого пластику під кришталь.
Ніж і лопатку використовують традиційно розрізаючи торт. Як правило в ресторанах відсутні ці красиві елементи. Далі вони залишаються у молодят, як їх перша посуд. Ніж, лопатка, виконані з хромованим покриттям, ручки з краненого прозорого пластику, оформлені декоративним елементом. Колір: рожево-золотий-айворі. Коплектуется з прикрасою на шампанське, келихами, свічками.
Весільний торт – це найграндіозніше страва на святковому столі. Це символ солодким і безтурботним життя. Згідно звичаям, наречені самі розрізають весільний торт і пригощають ним своїх гостей. Зробити це треба правильно і красиво. Набір для розрізання торта – це не тільки витончене доповнення до весільного столу, але й річ, у даному випадку необхідний. Лопатка і ніж для розрізання весільного торта, виконані в тому ж стилі, що й інші весільні аксесуари, допоможуть красиво подати торт гостям і прикрасять церемонію.
Хочеться нагадати, як правильно розрізати весільний торт. Згідно правил застільного етикету, багатоярусний торт потрібно розрізати, починаючи з нижнього ярусу. Ніж при цьому тримає наречена, а жених кладе свою руку поверх її, і таким чином вони разом починають розрізати торт. Робити це треба не поспішаючи, даючи можливість і зафіксувати цей урочистий момент, і, просто, щоб неправильним рухом не зіпсувати кондитерський шедевр. Потім лопаткою (ні в якому разі не ножем) розкладають шматочки.
Перший шматок торта наречена кладе нареченому, а другою себе. Потім, за традицією, молодята повинні пригостити один одного своєю частиною торта – тоді життя їх буде дружною. Поклавши ще кілька шматочків для батьків і почесних гостей, молодята можуть передати прилади для розрізання торта офіціантові. До речі, верхній ярус торта повністю належить молодим. Молодята можуть з'їсти його за столом або залишити до ранкової кави – вирішувати тільки їм.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Колір | Срібло |
- Ціна: 139 ₴