Кошик
1508 відгуків
Ласкаво просимо! Розцінки на доставку та графік роботиздесь

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 13.04).

Одеса, Україна
+380 (66) 689-78-03
Інтернет-магазин "Your smile"
Кошик
Насос вакуумний ручної ВАКС, фото 2
Насос вакуумний ручної ВАКС, фото 2
Насос вакуумний ручної ВАКС, фото 2
Насос вакуумний ручної ВАКС, фото 3
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Насос вакуумний ручної ВАКС

Комплект постачання
  • Насос НВР-3

Довжина, не більше 250 мм

Діаметр, не більше 38 мм

Маса, не більше 0,06 кг

Система зберігання продуктів та напоїв у вакуумі ВАКС - це простий, практичний, оригінальний і запатентований винахід.

ВАКС зберігає свіжість будь-яких видів продуктів набагато довше, ніж при звичайному способі зберігання. Це відбувається тому, що при відкачуванні повітря різко скорочується кількість кисню в ємності, а це призводить до сповільнення окисних процесів.

Для виробництва ВАКС використовуються перевірені матеріали найвищої якості.

ВАКС допомагає зберегти продукти з меншими втратами, як вдома, так і в подорожі або на відпочинку.

Оригінальний ручної вакуумний насос ВАКС НВР-3 забезпечують вакуум глибиною до 80%. Кришки ВАКС КВК-82 призначені для закупорювання звичайних і різьбових банок з діаметром горловини 82 мм.

Порядок і особливості роботи з системою ВАКС
  • Перевірити банку на відсутність тріщин, відколів, раковин як на самій банку, так і на її шийці.

  • Встановити кришку на горлечко банки.

  • Щільно вставити насос в поглиблення кришки.
  • Для створення вакууму необхідно з допомогою ручки перемістити шток насоса вгору і вниз до упору. При консервуванні досить зробити від 3 до 6 качків, а для зберігання - від 15 до 20.
  • Для відкриття банки: пальцем підніміть край клапана на кришці, повітря з шумом проникне в банку, і кришка легко відкриється.
  • По мірі забруднення, а також у всіх випадках після консервації, насос необхідно промити теплою або гарячою водою. Для цього відкрутіть гайку і вийміть шток з циліндра. По мірі забруднення кришку необхідно промити, при цьому не допускається піддягати прокладку гострими предметами. Клапан легко виймається натисканням пальця.
  • Якщо рух штока стає тугим, то насос необхідно розібрати, ретельно промити циліндр і манжету і змастити її вазеліном.
  • При тривалому зберіганні манжета насоса може «загрубеть» і частково втратити еластичність. Рекомендуємо потримати її в окропі кілька хвилин, але якщо це не допоможе, то її потрібно замінити.
  • Для перевірки герметичності системи, рекомендуємо налити в банку воду з-під крана, не доливаючи 3-4 см, накинути кришку і відкачати повітря. Потім перевернути банку догори дном. Якщо під клапана кришки просочуються бульбашки повітря, значить кришка непридатна до використання.

Для тих, хто зберігає продукти в погребі — остерігайтеся мишей! Відомі випадки, коли миші вигризали клапани на кришках. Герметичність порушувалася, продукт псувався.

Система ВАКС багатофункціональна. Її можна використовувати не тільки для збереження, але і для консервування продуктів. Вакуумні кришки успішно замінюють пластикові і металеві кришки, які зазвичай використовують для консервування. Консервація, на відміну від зберігання свіжих і найсвіжіших продуктів, передбачає термічну обробку як продуктів, так і банок (пастеризація, стерилізація).

Після відкриття банки і вживання частині її вмісту банку можна повторно закупорити вакуумною кришкою, щоби продукт довше зберігся. У цьому випадку продукти з режиму консервування переходять в режим зберігання. Багаторічна практика показала, що не виникає жодних проблем при консервуванні таких продуктів як: компоти, соки, варення, кетчупи, лечо та багато іншого. А при маринуванні огірків рекомендуємо слідувати нашим рекомендаціям. У будь-довідкової літературі рекомендують маринувати свежеснятые огірки з грядки. Їх необхідно вимочити у холодній воді протягом 5-6 годин, щоб видалити повітря. Рекомендується проткнути огірок спицею в кількох місцях, або надрізати вздовж до половини. Огірки краще вимочувати в приготованому для засолювання маринаді. Слід покласти їх у банку надрізаної частиною вгору і залити киплячим маринадом. Через дві години охолоджену рідину злити і знову наповнити банку киплячим маринадом. Через 15 хвилин останню операцію повторити і відразу закупорити банку вакуумною кришкою.

При консервуванні всіх видів продуктів банку необхідно не доливати до горловини на 3-4 сантиметри, тому що при відкачуванні повітря вакуумним насосом під кришкою створюється вакуум, внаслідок чого вода починає кипіти, пінитися і підніматися вгору. Вакуумування слід зупинити і повторити після того, як піна осяде. Трьох, чотирьох качків достатньо, щоб закупорити банку вакуумною кришкою. Не допускайте попадання рідини в насос.

Простота, надійність, можливість використовувати одну кришку до 200 разів протягом не менше 5 років — ось переваги закупорювання банок вакуумними кришками.

Основні атрибути
Країна виробникКитай
  • Ціна: 63 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner